ASIAKASPALAUTTEITA - FROM CUSTOMERS


KOKO PÄIVÄN RETKET - GUIDED TOURS

"Oppaalla erittän hyvät tiedot Kuninkaantiestä, oli ilo kuunnella."

" Excellent tour! Fun day in Finland! Our tour of the King's Road with Virve was the highlight of our trip to Finland. It was an unforgettable day. I would recommend a tour with Virve to anyone who enjoys getting off the beaten path and chatting with a friendly and knowledable local person."

"Rentouttavaa olla mukana Kuninkaantie-retkellä, missä kaikki annetaan valmiiksi ja hyvin suunniteltuna. Selostukset tärkeä osa retkeä ja vaihtuvat maisemat. Selostukset sekä tutustumiskohteet oli myös hyvin jaksotettu. Voin kuvitella, että se vaatii työtä."

" Kiitos eilisestä retkestä joka oli tosi onnistunut. Virve Haahti oli todella hyvä ja selkeäsanainen opas. Suosittelen."

"Kiitos retki meni hienosti. Opas, Virve, oli kyllä erityisen hyvä!"

"Loistava esimerkki upeasta 'kulttuuritapahtumasta' oli Virven järjestämä opastettu kahvilakierros, joka tutustutti osallistujat lähialueen kuuteen kahvilaan."

"Kiitos erittäin hyvin valmistellusta ja vedetystä retkemme opastuksesta."

"Positiivisuus vetää toisiaan puoleensa. Lohjan seudulla työskentelee opas Virve Haahti, jonka olen tavannut livenä vain kaksi kertaa, mutta kemiat natsaa täydellisesti. Ihanaa kun tapaa ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella kanssasi."


KÄVELYOPASTUKSET - GUIDED WALKS

" Kiitos kulttuurikierroksesta. Kierroksella oli mukava tunnelma ja tuli paljon uutta tietoa, vaikka aika paljon lohjalaisista tiedän."

"Kiitos hyvästä opastuksesta."

"Kiitos onnistuneesta päivästä Fiskarsissa." 

 "We enjoyed Fiskars Village a lot - the weather was beautiful and our guide Virve absolutely amazing. Definitely will be back."

"Vierailu sujui mallikkaasti Fiskarissa. Molemmat oppaat oli asiansa osaavia, innostuneita ja pitivät meidät aikataulussa. Loistavaa palvelua." 

"Tuhannet kiitokset opastuksestasi Fiskarsissa! Olimme kaikki samaa mieltä, että opastuksesi oli selkeä (selkeästi ja kuuluvasti artikuloitukin). Kaikki kuulivat ja ymmärsivät. Monipuolisena ja mielenkiintoisena opastuksesi oli ilo korville ja aivoille!" 

"It was a wonderful tour and I appreciate your being able to offer guided English tours to visitors. Thanks so much!" 


TYTYRI ELÄMYSKAIVOS  - TYTYRI MINE EXPERIENCE

"Tuhannet kiitokset Tytyrin kierroksesta. Meillä oli ihana opas, joka kertoi paljon ja otti toiveemme huomioon. Todella upeata asiakaspalvelua!" 

"Kyllä, Virve Haahti the Guide, on nimensä veroinen. Suosittelen!" 

"Kiitos lauantaisesta! Oli kyllä tosi hieno opastus Tytyrissä" 

"Kiitos, oli erittäin hyvä opastus Tytyrissä" 

"Kaikki toimi hienosti ja ryhmämme oli kovin mielissään käynnistä Tytyristä. Kiitos vielä oppaille."

"Oppaille kiitokset hyvästä asenteesta ja pukeutumisesta erottuvaan asuun.  Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä." (Pakopelitapahtuma Tytyrissä)

"Sikahyvä kierros! Kannatti tulla!" (Erikoiskierros lapsille ja lapsiperheille)


TRIPADVISOR