ASIAKASPALAUTTEITA - FROM CUSTOMERS


KOKO PÄIVÄN RETKET - GUIDED TOURS

"Vielä kerran kiitokset eilisestä hienosta päivästä. Linja-autossa kiiteltiin erinomaisesta ja asiantuntevasta opastuksesta. "Päivästä jäi tosi hyvä mieli" kiteyttää päivän.#

"Ammattitaitoinen ja todella hyvä opas. Pystyy lyhyellä ajalla tekemään muutoksia. Hän ei jää miettimään mitä nyt tekisi vaan toteuttaa kyllä. Kiitos mahtavasta retkipäivästä Lohjalla. Vielä jäi paljon nähtävää seuraavaan kertaan."

"Virve on todella hyvä, asiantunteva ja pätevä opas."

"Kiitos paljon, Virve  retkiopastuksesta ja huolenpidosta. Meillä oli mahtava päivä - paljon mielenkiintoista asiaa - historiaa ja nykypäivää. Vielä kaiken lisäksi kaunis ja lämmin päivä osui retkellemme."

"Oppaalla erittän hyvät tiedot Kuninkaantiestä, oli ilo kuunnella."

"Virve, sydämellinen kiitos sinulle loistavasta opastuksesta. Lohjan seutu tuli tosi paljon tutummaksi, kun sinua saimme päivän kuunnella."

"Matka oli onnistunut ja ilo oli puolellamme, kun saimme nauttia Virve Haahtin hyvästä opastuksesta koko päivän ajan."

"Suosittelen kyllä retkille opasta mukaan! Heidän tietonsa antavat niin paljon lisää koko matkaan. Iso kiitos Sinulle, Virve opastuksestasi retkellämme!"

" Excellent tour! Fun day in Finland! Our tour of the King's Road with Virve was the highlight of our trip to Finland. It was an unforgettable day. I would recommend a tour with Virve to anyone who enjoys getting off the beaten path and chatting with a friendly and knowledable local person."

"Rentouttavaa olla mukana Kuninkaantie-retkellä, missä kaikki annetaan valmiiksi ja hyvin suunniteltuna. Selostukset tärkeä osa retkeä ja vaihtuvat maisemat. Selostukset sekä tutustumiskohteet oli myös hyvin jaksotettu. Voin kuvitella, että se vaatii työtä."

" Kiitos retkestä joka oli tosi onnistunut. Virve Haahti oli todella hyvä ja selkeäsanainen opas. Suosittelen."

"Kiitos retki meni hienosti. Opas, Virve, oli kyllä erityisen hyvä!"

"Loistava esimerkki upeasta 'kulttuuritapahtumasta' oli Virven järjestämä opastettu kahvilakierros, joka tutustutti osallistujat lähialueen kuuteen kahvilaan."

"Kiitos erittäin hyvin valmistellusta ja vedetystä retkemme opastuksesta."

"Positiivisuus vetää toisiaan puoleensa. Lohjan seudulla työskentelee opas Virve Haahti, jonka olen tavannut livenä vain kaksi kertaa, mutta kemiat natsaa täydellisesti. Ihanaa kun tapaa ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella kanssasi."


KÄVELYOPASTUKSET - GUIDED WALKS

"Oli ilo kuunnella opasta,joka todella osasi asiansa ja pystyi nivomaan nykypäivän ja menneiden aikojen historian mielenkiintoisella tavalla toisiinsa." 

"Kiitos kulttuurikierroksesta. Kierroksella oli mukava tunnelma ja tuli paljon uutta tietoa, vaikka aika paljon lohjalaisista tiedän."

"Kiitos hyvästä opastuksesta."

"Kiitos onnistuneesta päivästä Fiskarsissa." 

 "We enjoyed Fiskars Village a lot - the weather was beautiful and our guide Virve absolutely amazing. Definitely will be back."

"Vierailu sujui mallikkaasti Fiskarissa. Molemmat oppaat oli asiansa osaavia, innostuneita ja pitivät meidät aikataulussa. Loistavaa palvelua." 

"Tuhannet kiitokset opastuksestasi Fiskarsissa! Olimme kaikki samaa mieltä, että opastuksesi oli selkeä (selkeästi ja kuuluvasti artikuloitukin). Kaikki kuulivat ja ymmärsivät. Monipuolisena ja mielenkiintoisena opastuksesi oli ilo korville ja aivoille!" 

"It was a wonderful tour and I appreciate your being able to offer guided English tours to visitors. Thanks so much!" 


TYTYRI ELÄMYSKAIVOS  - TYTYRI MINE EXPERIENCE

" Kiitokset myös oppaallemme, joka hoiti tehtävänsä ihailtavan ammattimaisesti ja asiakasystävällisesti."

"Tuhannet kiitokset Tytyrin kierroksesta. Meillä oli ihana opas, joka kertoi paljon ja otti toiveemme huomioon. Todella upeata asiakaspalvelua!" 

"Kyllä, Virve Haahti the Guide, on nimensä veroinen. Suosittelen!" 

"Kiitos! Oli kyllä tosi hieno opastus Tytyrissä" 

"Kiitos, oli erittäin hyvä opastus Tytyrissä." 

"Kaikki toimi hienosti ja ryhmämme oli kovin mielissään käynnistä Tytyristä. Kiitos vielä oppaille."

"Oppaille kiitokset hyvästä asenteesta ja pukeutumisesta erottuvaan asuun.  Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä." 

"Sikahyvä kierros! Kannatti tulla!" 


TRIPADVISOR